Axenon blir en del av NoA

Axenon blir en del av NoA

Vi är stolta att tillkännage att vi idag blir en del av det framstående Nordiska byrånätverket The North Alliance. Axenons målsättning är att vara #1 inom Salesforce. Som en del av NoA-familjen tar vi ett stort steg framåt och vi har nu möjlighet att hjälpa våra kunder med lönsam tillväxt genom att kunna erbjuda ett komplett erbjudande inom business consulting, design, kreativitet, datadriven marknadsföring och e-commerce- vilket gör att vi får helt nya möjligheter att en integrerad helhetsupplevelse för våra kunder. 

NoA-familjen består av ca 850 medarbetare i Norden varav 330+ talanger i Sverige inom byråerna Åkestam Holst, Bold, North Kingdom, BKRY, NoA Consulting, NoA Ignite, NoA Connect. Idag arbetar NoA med bla IKEA, SAS, adidas, Google och Zettle.

NoA grundades 2014 med ambitionen att samla de bästa Nordiska reklam, content, tech, e-commerce, crm, affärskonsult och designbyråerna i en och samma familj för att tillsammans driva lönsam tillväxt och erbjuda en helhetsupplevelse för sina kunder. 

Axenon startades för fem år sedan med ett mål – Att göra våra kunder framgångsrika genom att optimera Salesforce Platform! Sedan dess har vi växt med 100% varje år och blivit utnämnd senaste 2 åren till Salesforce Top Partner i Norden. Några kunder som Axenon arbetar med är bland annat Toyota, Barncancerfonden, Hemnet, Flygbussarna och AniCura. Tillsammans med NoA-familjen kan Axenon nu erbjuda våra kunder en helhetslösning inom business consulting, design, kreativitet, datadriven marknadsföring och e-commerce med optimerad Salesforce och customer 360.

Vi har ett unikt samarbete mellan våra byråer inom NoA där vi jobbar integrerat och får alla discipliner inom marknadsföring och försäljning att samverka optimalt för att skapa snabb och långsiktig tillväxt för våra kunder. Marketing automation, CRM och personalisering är en viktig pusselbit och med förvärvet av Axenon har vi ett enormt kraftfullt erbjudande.

Adam Fors, VD för NoA Sverige.


Det känns väldigt spännande att bli en del av NoA-familjen, då vi får möjlighet att vidareutveckla Axenons erbjudande och ger våra kunder ett ännu större värde i Axenon som partner. Vårt mål är att bli Nordens främsta Salesforce partner.

Niklas Hartog, VD för Axenon.

Läs mer om The North Alliance här