Om Axenon

När ni vill lyckas med ert Salesforce projekt

Axenon grundades 2015 och vi har sedan dess växt med 100% årligen. Vi brinner för att arbeta med Salesforce plattform och de möjligheter som den ger våra kunder att digitalisera och optimera deras verksamhet. Salesforce har utsett Axenon till en av få Salesforce Top Partners i Norden.
Läs mer om våra tjänster

Certifierade konsulter

Branschexpertis

Salesforce Top Partner

Långsiktigt samarbete

Full Service Partner

Våra konsulter är certifierade och vi har expertis inom hela Salesforce ekosystem. Vi hjälper våra kunder att optimera sin investering i Salesforce och leder vägen från processmodellering och kravhantering genom utveckling till utrullning och användarutbildning. Vi erbjuder även löpande support för att säkerställa att våra kunder är framgångsrika och utnyttjar tekniken på bästa sätt.
Salesforce_partner

Salesforce Sales Cloud

100%

Salesforce Service Cloud

100%

Salesforce Data Cloud

100%

Salesforce Marketing Cloud

100%

Account Engagement

100%

Salesforce Experience Cloud

100%

Salesforce Non profit Cloud

100%

Upptäck våra tjänster

Salesforce Sales Cloud

Ta er försäljning till nästa nivå med Sales Cloud

Med hjälp av Sales Cloud effektiviserar våra kunder sin försäljning. Axenon har certifierade Sales Cloud konsulter som optimerar Salesforce Plattform. Med stöd av automatiserade flöden och workflow minimeras administrationen.
Läs mer
Salesforce Service Cloud

Integrerad kundtjänst med Service Cloud

Med Salesforce Service Cloud är relevant data alltid tillgänglig för ert team. Kommunicera med kunder i alla kanaler såsom livechatt, e-post och sociala medier. Kom igång snabbt med Axenon Quickstart-paket!
Läs mer
Salesforce Marketing Cloud

Skapa personliga kundresor med Marketing Cloud

Med Salesforce Marketing Cloud produkterna får ni alla verktyg ni behöver för att skapa personliga kundupplevelser och arbeta effektivt med hjälp av den senaste teknologin. Vi hjälper er att komma igång eller att komma till nästa nivå!
Läs mer
Salesforce Partner Axenon Experience Cloud

Skapa digitala upplevelser med Experience Cloud

Med Experience Cloud kan ni snabbt skapa integrerade digitala kundupplevelser såsom kundportaler, hemsidor, landningssidor och appar. Vi hjälper er att designa en lösning för just era behov och hur ni kan optimera Salesforce plattform för en 360-kundupplevelse.
Läs mer här
Salesforce Integrations

Integrera enkelt med era andra system

Med Salesforce kan ni enkelt integrera mot era befintliga system och applikationer - så att ni kan hantera all er data och era processer i en och samma plattform. Våra integrationsexperter kan hjälpa er med alltifrån fullskaliga integrationsprojekt samt installation av Plug & Play Connectors.
Läs mer
Salesforce Tableau Analytics

Analys och insights för alla era affärsbehov

Med er data i en och samma plattform och Salesforce verktyg för analys får ni en total översikt över er verksamhet. Få svar på det ni behöver veta för att kunna fatta beslut, göra prognoser och förbättra era resultat. Visualisera i Dashboards, skapa enkelt rapporter och nyttja kraften i Einstein AI. Axenon är en av få Certifierade Tableau Partners.
Kontakta oss

Vårt team

Vi på Axenon är ett härligt team av cirka 70 konsulter, utvecklare och projektledare. Vi har aktivt valt att växa med personer som kommer ifrån olika bakgrund och som arbetat inom andra branscher tidigare. Det gör att vi tillsammans har en bred förståelse för hur verklighetens utmaningar ser ut- och hur vi kan hjälpa våra kunder att uppnå digital förändring på riktigt.
Mångfald och inkludering skapar de bästa förutsättningarna för oss att kunna leverera som företag och vi strävar efter att alltid ligga i topp!
Bli en del av vårt team
Axenon

Axenon takes the pledge

Bland det roligaste vi vet är att arbeta tillsammans med insamlingsorganisationer för att hjälpa er att hjälpa andra. Därför har vi som en av få partners i Sverige tagit “the pledge”, det vill säga gett vårt löfte att 1 % av våra intäkter, 1 % av våra personalresurser och 1 % av vår produktutveckling ska gå till välgörande ändamål.
Upptäck Axenon Non Profit Success Pack

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.