Om Axenon

När ni vill lyckas med ert Salesforce projekt

Axenon grundades 2015 och vi har sedan dess växt med 100% årligen. Vi brinner för att arbeta med Salesforce plattform och de möjligheter som den ger våra kunder att digitalisera och optimera deras verksamhet. Salesforce har utsett Axenon till en av få Salesforce Top Partners i Norden, det ser vi som ett kvitto på att vi ligger längst fram
Läs mer om våra tjänster

Certifierade konsulter

Branschexpertis

Salesforce Top Partner

Långsiktigt samarbete

Full Service Partner

Våra konsulter är certifierade och vi har expertis inom hela Salesforce ekosystem. Vi hjälper våra kunder att optimera sin investering i Salesforce och leder vägen från processmodellering och kravhantering genom utveckling till utrullning och användarutbildning. Vi erbjuder även löpande support för att säkerställa att våra kunder är framgångsrika och utnyttjar tekniken på bästa sätt.
Salesforce_partner

Salesforce Sales Cloud

100%

Salesforce Service Cloud

100%

Salesforce Marketing Cloud

100%

Salesforce Pardot

100%

Salesforce Experience Cloud

100%

Salesforce Non profit Cloud

100%

Vårt team

Vi på Axenon är ett härligt team av cirka 25 konsulter, utvecklare och projektledare. Vi har aktivt valt att växa med personer som kommer ifrån olika bakgrund och som arbetat inom andra branscher tidigare. Det gör att vi tillsammans har en bred förståelse för hur verklighetens utmaningar ser ut- och hur vi kan hjälpa våra kunder att uppnå digital förändring på riktigt.
Mångfald och inkludering skapar de bästa förutsättningarna för oss att kunna leverera som företag och vi strävar efter att alltid ligga i topp!
Bli en del av vårt team

Axenon takes the pledge

Bland det roligaste vi vet är att arbeta tillsammans med insamlingsorganisationer för att hjälpa er att hjälpa andra. Därför har vi som enda partner i Sverige tagit “the pledge”, det vill säga gett vårt löfte att 1 % av våra intäkter, 1 % av våra personalresurser och 1 % av vår produktutveckling ska gå till välgörande ändamål.
Upptäck Axenon Non Profit Success Pack
2019_Salesforce_Partner_Badge_Pledge_1_percent_RGB

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Meddelande*