Axenon MarketingDin partner för Marketing Automation

Vi hjälper er att skapa digitala kundupplevelser

Salesforce Marketing Cloud produkter är världens främsta för att skapa intelligenta kundresor. Med Marketing Cloud produkterna får ni verktyg för att automatisera, personalisera och kommunicera med era kunder över alla kanaler, vid rätt tidpunkt.
Upptäck våra tjänster
Salesforce Marketing Cloud

En komplett plattform för digital marknadsföring

Marketing Automation med kraften från Salesforce CRM

Aktivera er data och bygg personliga kundresor med Marketing Clouds verktyg för Marketing Automation. Med hjälp av Drag & Drop funktionalitet kan ni enkelt bygga avancerade flöden och kommunicera via olika kanaler såsom e-post, sms och digital annonsering.

Personalisering, Anpassning & Segmentering

Med datan samlad i en och samma plattform kan ni kommunicera 1:1 med era kunder och anpassa innehållet efter deras intressen och behov. Med hjälp av funktioner som AI och Dynamic Content kan ni leverera just den relevanta och personliga kundupplevelse som förväntas av dagens kunder.

Customer 360

Få en 360-vy över era kontakter med tillgång till relevant och delad data, så att ni kan anpassa er marknadskommunikation efter era kunders behov. Med Marketing Cloud kan ni koppla ihop data från olika källor såsom kundtjänst och e-handel och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv.

Lead Scoring & Website Tracking med Pardot

Med Pardot, Salesforce verktyg för B2B får ni en komplett lösning för att koppla ihop försäljning och marknadsföring i en och samma plattform. Mät och följ upp leads från er hemsida i real time, använd lead scoring för att prioritera de som är mest intresserade, och skapa Nurturing & Onboarding program för att vårda era potentiella, nya och befintliga kunder.

Sociala medier och Digital Annonsering

Effektivisera och maximera er investering för Sociala Medier och digitala annonsering genom att arbeta i en och samma plattform, med en källa för er kunddata. I en tid av osäkerhet kring third-party tracking kan ni framtidssäkra ert företag genom att samla er data och nyttja kraften i Salesforce integrerade plattform.

Data & Analys

Mät, följ upp och optimera! Med verktyg som Datorama Reports, Salesforce Dashboards, Pardot B2B Marketing Analytics och Einstein AI Insights kan ni arbeta datadrivet på riktigt! Se er performance i real time och få en fördjupad insikt i vad som engagerar och fungerar bäst för era kunder.

Läs mer om Marketing Cloud & Pardot

Våra kunder

Toyota Axenon Customer
vara_kunder_Anicura_logo
Mind_logo
Kintoshare_logo
Golfstar_logo
Cellink Customer logo- Axenon Salesforce Partner
rfsl_logo

Våra tjänster inom Marketing Cloud & Pardot

Axenon har ett dedikerat team med experter på Salesforce Marketing Cloud och Pardot plattform. Vi har stor erfarenhet av marketing automation och den digitala kundresan. Vi kan hjälpa er med alltifrån implementation av plattformen, till optimering och strategi.
Quick Start
6-8 veckor
Få ut snabbast time to value av er investering. Allt ni behöver för att komma igång med Marketing Cloud eller Pardot.
Discovery & Workshop
Datamodel & Segments

Salesforce Core CRM with Marketing Cloud Connect

Account Configuration
Email Template
One Customer Journey
Go Live Handover Training
Optional: Team Training
Custom Project
3+ månader249
/yr
Vi skapar ett anpassat projekt helt efter era behov för att implementera Marketing Cloud eller Pardot
Discovery & Workshop
Customer Journeys
Solution Design
Custom Project Plan
Dedicated Team
UAT & Implementation
Custom User Training
Support & Optimering
Löpande499
/yr
Har ni Marketing Cloud eller Pardot idag? Vi erbjuder löpande support, vidareutveckling och anpassad utbildning för ert team.
Health Check

We analyse your existing setup

Professional Support
Release Readiness
Best Practices
Implement AI
Training
On-site Consultant

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.