Datadriven marknadsföring

Salesforce Marketing Cloud produkter är världens främsta för att skapa intelligenta kundresor. Med Marketing Cloud produkterna får ni verktyg för att automatisera, personalisera och kommunicera med era kunder över alla kanaler, vid rätt tidpunkt.
Upptäck våra tjänster
Salesforce Marketing Cloud

En komplett plattform för digital marknadsföring

Marketing Automation med kraften från Salesforce CRM

Aktivera er data och bygg personliga kundresor med Marketing Clouds verktyg för Marketing Automation. Med hjälp av Drag & Drop funktionalitet kan ni enkelt bygga avancerade flöden och kommunicera via olika kanaler såsom e-post, sms och digital annonsering.

Personalisering, Anpassning & Segmentering

Med datan samlad i en och samma plattform kan ni kommunicera 1:1 med era kunder och anpassa innehållet efter deras intressen och behov. Med hjälp av Generativ AI, Einstein och Dynamic Content kan ni leverera just den relevanta och personliga kundupplevelse som förväntas av dagens kunder.

Customer 360

Få en 360-vy över era kontakter med tillgång till relevant och delad data, så att ni kan anpassa er marknadskommunikation efter era kunders behov. Med Marketing Cloud kan ni koppla ihop data från olika källor såsom kundtjänst och e-handel och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv.

Lead Scoring & Website Tracking

Med Marketing Cloud Account Engagement, Salesforce verktyg för B2B får ni en komplett lösning för att koppla ihop försäljning och marknadsföring i en och samma plattform. Mät och följ upp leads från er hemsida i real time, använd lead scoring för att prioritera de som är mest intresserade, och skapa Nurturing & Onboarding program för att vårda era potentiella, nya och befintliga kunder.

Integrerad Digital Annonsering

I en tid av osäkerhet kring third-party tracking kan ni framtidssäkra ert företag genom att säkerställa att ni kan nyttja er förstapartsdata i er marknadsföring. Salesforce Marketing Cloud har inbyggda integrationer med till exempel Meta, Google och TikTok.

AI & Analys

Mät, följ upp och optimera! Med flera kraftfulla integrerade verktyg som Marketing Cloud Intelligence Reports, Salesforce Dashboards, B2B Marketing Analytics och Einstein AI Insights kan ni arbeta datadrivet på riktigt! Se er performance i real time och få en fördjupad insikt i vad som engagerar och fungerar bäst för era kunder.

Läs mer om Marketing Cloud

Våra tjänster inom Marketing Cloud

Axenon har ett dedikerat team med experter på Salesforce Marketing Cloud och Account Engagement/Pardot plattformen. Vi har stor erfarenhet av marketing automation och den digitala kundresan. Vi kan hjälpa er med alltifrån implementation av plattformen, till optimering och strategi.
Quick Start
6-8 veckor
Få ut snabbast time to value av er investering. Allt ni behöver för att komma igång med Marketing Cloud.
Discovery & Workshop
Datamodel & Segments

Salesforce Core CRM with Marketing Cloud Connect

Account Configuration
Email Template
One Customer Journey
Go Live Handover Training
Optional: Team Training
Custom Project
3+ månader 249
/yr
Vi skapar ett anpassat projekt helt efter era behov för att implementera Marketing Cloud.
Discovery & Workshop
Customer Journeys
Solution Design
Custom Project Plan
Dedicated Team
UAT & Implementation
Custom User Training
Support & Optimering
Löpande 499
/yr
Har ni Marketing Cloud? Vi erbjuder löpande support, vidareutveckling och anpassad utbildning för ert team.
Health Check

We analyse your existing setup

Professional Support
Release Readiness
Best Practices
Implement AI
Training
On-site Consultant

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.