Axenon Success Pack

AXSP - En komplett CRM-lösning för Non-profits

Salesforce Non Profit Success Pack är världens främsta CRM-plattform för Non-profits. Vi på Axenon har skapat en anpassad lösning för den svenska insamlingsmarknaden- AXSP (Axenon Sucess Pack).
Boka demo
AxenonAxenon Non Profit Success Pack

Alla funktioner i en och samma plattform

Salesforce flexibla plattform gör det möjligt för ideella organisationer av alla storlekar att få tillgång till en 360° vy över sina givare. AXSP är utvecklad tillsammans med organisationer i branschen och är speciellt anpassad för svenska givarorganisationers insamlingskrav med integration mot bland annat Bankgiro, Plusgiro och Swish.

Gåvoprocesser & webbformulär
BGC-Integration för autogiro
Autoinläsning av Bank & Swishfiler
Automatiska tackflöden
Inbetalningskort & fakturor
Personlig support på svenska

Våra kunder

svenskafreds_logo
Civilrightsdefenders_logo
kvinnatillkvinna_logo
mind_logo
tjejzonen_logo
rfsl_logo

Anpassa AXSP efter era behov

Upptäck våra populära tillägg

En stor fördel med Salesforce är att det går att koppla ihop AXSP med fler produkter och appar för att få in hela verksamheten på samma plattform. Exempel på detta är att utvidga med funktionalitet och flöden för marknadsföring och kommunikation, volontärer, kursadministration och eventdeltagare.
Marketing Automation

Automatisera, personalisera och kommunicera med era givare över alla kanaler, vid rätt tidpunkt.

Kundservice

Integrerad kundtjänst med ärendehantering, och chattfunktion oavsett tillväxtfas.

Web Experiences

Skapa hemsidor med integrerade gåvoformulär, forum, medlemssidor och användarportaler.

Digital läroplattform

MyTrailhead är Salesforce digitala läroplattform där kan ni bygga digitala kurser.

Är ni intresserade?

Hur fungerar det?

  • AXSP är en applikation byggd på Salesforce Non Profit Cloud.
  • För att skaffa AXSP ansöker ni först om användarlicenser som tillhandahålls av Salesforce. De skänker 10 användarlicenser till organisationer som deltar i deras program The Power of Us.
  • AXSP har en fast årlig kostnad samt en engångskostnad för installation och utbildning. AXSP ägs och förvaltas av Axenon.

Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång!

Hur ser prismodellen ut?

  • Den totala kostnaden för AXSP varierar på hur många användarlicenser ni behöver för Salesforce Non Profit Cloud (10st ingår), eventuella tilläggsfunktioner och hur mycket support och utbildning ni önskar.
  • AXSP har en fast, årlig kostnad samt en engångskostnad för installation.

Vad är 1-1-1?

Salesforce är mycket noggranna med sin organisationskultur och har en filantropisk modell som kallas 1-1-1. Denna modell går ut på att 1% av deras intäkter, 1% av deras personalresurser och 1% av deras produktutveckling ska gå till välgörenhet.

Bland det roligaste vi vet är att arbeta tillsammans med insamlingsorganisationer för att hjälpa er att hjälpa andra. Därför har vi som enda partner i Sverige tagit “the pledge”. Vi har gett vårt löfte att 1% av våra intäkter, 1% av våra personalresurser och 1% av vår produktutveckling ska gå till välgörande ändamål.

Vi har väldigt specifika önskemål- går det att lösa?

AXSP är utvecklad tillsammans med svenska insamlingsorganisationer och våra processer och flöden är noga designa med hela branschen i åtanke. Det förekommer givetvis att några flöden behöver anpassas efter individuella behov, och det är fullt möjligt. Därför inleder vi alla våra samarbeten med en workshop och behovsanalys för att hitta just rätt lösning för er.

Går det att se en demo?

Såklart! Kontakta oss så bokar vi in en tid.

Kontakta oss

Funderar ni på CRM och är nyfiken på hur Salesforce och AXSP kan fungera för er? Har ni Salesforce idag? Boka in ett möte med oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er.