Om Axenon

Når du vil lykkes med ditt Salesforce-prosjekt

Axenon ble grunnlagt i 1999 og har siden vokst til å bli en av Nordens mest toneangivende Salesforce-partner. Vi brenner for å realisere forretningsmuligheter på Salesforce-plattformen og hjelper daglig våre kunder med å digitalisere og optimalisere sin virksomhet. Salesforce har utnevnt Axenon til en av få Salesforce Top Partners i Norden.
Les mer om våre tjenester

Sertifiserte konsulenter

Bransjeerfaring

Salesforce Top Partner

Langsiktig samarbeid

En komplett Salesforce-leverandør

Våre konsulenter er sertifiserte og vi besitter kompetanse, erfaring og ekspertise
på hele Salesforce-økosystemet. Vi bistår med prosessmodellering, funksjonskrav, utvikling, utrulling, opplæring, drift, support og hjelper våre kunder å kontinuerlig maksimere avkastningen på Salesforce.
Salesforce_partner

Salesforce Sales Cloud

100%

Salesforce Service Cloud

100%

Salesforce Data Cloud

100%

Salesforce Marketing Cloud

100%

Account Engagement

100%

Salesforce Experience Cloud

100%

Salesforce Non profit Cloud

100%

Vår historie

Axenon Norge ble etablert i 1999 som et konsulenthus innen Service Management. Selskapet har levert en rekke service management-løsninger til både det offentlige og private markedet i hele Norden. I 2014 ble vi Salesforce partner, og i 2023 ble selskapet (Inlead AS) oppkjøpt av The North Alliance (NoA). Selskapet endret navn til Axenon Norge AS og ble en del av Axenon, The North Alliance sin Salesforce-satsning.
I dag leverer vi komplette Salesforce-løsninger, Service Management-løsninger både på Salesforce Service Cloud, og på dedikerte ITSM-plattformer. Selskapet besitter utstrakt erfaring og formell kompetanse innen ITIL-rammeverket og bistår kunder å etablere solide kundesenter-løsninger for så vel eksterne kunder og ansatte.

Vårt team

Vi i Axenon er et fantastisk team på rundt 70 konsulenter, utviklere og prosjektledere. Vi har aktivt valgt å vokse med folk som kommer fra ulike bakgrunner og som har jobbet i andre bransjer tidligere. Det betyr at vi sammen har en bred forståelse av hvordan virkelighetens utfordringer ser ut og hvordan vi kan hjelpe kundene våre med å oppnå reell digital endring.
Mangfold og inkludering skaper de beste forutsetningene for at vi skal kunne levere som bedrift og vi streber etter å alltid være i toppen!
Bli en del av teamet vårt

Kontakt oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.