Inlead blir Axenon

Norske Inlead slår seg sammen med Svenske Axenon og styrker med det NoA sin Salesforce-ekspertise i Norden.

Det Stavanger-baserte MarTech-selskapet Inlead endrer navn og blir nå en del av det anerkjente Salesforce-miljøet Axenon. Fusjonen mellom Inlead og Axenon, som begge er en del av NoA, resulterer i et selskap med over 70 ansatte i Stavanger, Oslo og Stockholm, og posisjonerer dem som en ledende aktør innen CRM-løsninger og Salesforce i Norden.

Axenon, som har blitt kåret til “Top Partner of the Year” to år på rad av Salesforce selv, jobber i dag med kunder som Toyota, Hemnet, Anicura, Golfstar og Flygbussarna. De spesialiserer seg på Salesforce-plattformer som Marketing Cloud, Sales Cloud, Service Cloud, Non-Profit Cloud og Mulesoft Cloud. På sin side tar Inlead med seg kunder som Recharge, Offshore Northerns Seas (ONS), VestlandsHus, Miljødirektoratet og Bergen Kommune inn i det nye samarbeidet.

Per Magne Espedal og Per Eric Johansen, grunnleggerne av Inlead, er begeistret for det nye kapittelet. “Dette åpner for helt nye muligheter og styrker vår posisjon i markedet, noe som vil gavne både nye og eksisterende kunder. Vi ser frem til å fortsette veksten vår som en integrert del av dette meget sterke teamet.”

Lars Kreken, CEO i NoA Norge, understreker hvor godt sammenslåingen av de to
selskapene passer med NoAs strategi. «Vi ser en betydelig etterspørsel i markedet etter plattformer som samler kundedata på ett og samme sted, med mål om å gi den best mulige kundeopplevelsen. Det nye Axenon, som nå inkluderer Inlead, blir en avgjørende del av NoAs strategi innen dette området, og styrker vår posisjon i Norden betydelig.»

“Ved at Inlead blir en del av Axenon, vil vi styrke vår posisjon som en av Nordens ledende eksperter på Salesforce. Jeg ser frem til å jobbe enda mer med Per Magne, Per Eric og hele teamet på Inlead i vårt arbeid med å skape relevante og verdiskapende løsninger for våre kunder,” sier Niklas Hartog, CEO i Axenon.

 

Om NoA
NoA er det ledende nordiske byrånettverket innen kreativitet og teknologi, spesialisert i å skape kundedrevet vekst. NoA ble grunnlagt i 2014 og har rundt 1 250 ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Polen. NoA består av følgende selskaper: &Co., Åkestam Holst, Anorak, Bob the Robot, North Kingdom, NoA Health, Bold, NoA Elevate, NoA Consulting, NoA Ignite, DK&A, Unfold, NoA Connect, Axenon, Scienta, Agitec, Bluebird, App Shack.

Pressekontakt: Eirik Johansen, eirik.johansen@thenorthalliance.com, +47 986 03 085

Latest posts by Axenon (see all)