Axenon Service Management

Vi tilbyr markedsledende IT-løsninger for Service Management. Vårt mål er å bidra til kontroll, trivsel og økt produktivitet i virksomheter. Med trivsel, balanse og engasjement som våre kjerneverdier, fokuserer vi på å hjelpe organisasjoner med å levere bedre tjenester ved å skape effektive prosesser og digitale løsninger.
Kontakt oss

Våre Tjenester og Teknologi-partnere

Efecte

Efecte er anerkjent som en markedsledende leverandør av Enterprise Service Mangement-verktøy

Nilex

Nilex Service Platform har oppnådd suksess på grunn av sin enkelhet og brukervennlighet.

BMC FootPrints

Axenon er BMC FootPrints partner. Vi har levert BMC FootPrints-løsninger siden 2006.

Om Axenon Service Management

Vi tror på å gjøre det umulige mulig, det mulige enkelt og det enkle elegant. Dette gjenspeiles i måten vi arbeider med og gleden vi føler ved å hjelpe våre kunder.

Hvordan Axenon bidrar til virksomheten din

Axenon Service Management tilbyr markedsledende IT-løsninger for Service Management. Vårt mål er å bidra til kontroll, trivsel og økt produktivitet i virksomheter. Med trivsel, balanse og engasjement som våre kjerneverdier, fokuserer vi på å hjelpe organisasjoner med å levere bedre tjenester ved å skape effektive prosesser og digitale løsninger.

Vår kompetanse

Med over 20 års erfaring har vi opparbeidet solid kompetanse innen IT Service Management (ITSM). Våre konsulenter er sertifiserte innen ITIL, og vi bruker denne ekspertisen til å utvikle og implementere de riktige prosessene for våre kunder.

    Service Management

    Vi forstår viktigheten av å levere god service, og et effektivt servicesystem bør gjøre det enkelt å hjelpe andre, samtidig som det gir brukerne muligheten til å løse problemer på egenhånd. Vi streber etter å gi våre kunder de beste løsningene som bidrar til kontroll, trivsel og økt produktivitet. Derfor støtter vi et bredt spekter av servicemedarbeidere i både offentlig og privat sektor, inkludert Norges største kommuner, fylkeskommuner, statsforvaltning og private virksomheter, med å oppnå dette målet.

    Kontakt oss

    Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.