Axenon SalesDin partner for Salesforce plattform

Ta salget til nye høyder med Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud er kjernen på Salesforce CRM-plattformen. Med Sales Cloud får du en av verdens ledende salgsstøtte- og CRM-løsninger. Plattformen er fleksibel og passer for bedrifter i alle størrelser og bransjer. Vi i Axenon har lang erfaring med å hjelpe salgsorganisasjoner med å utvikle seg og vokse med Salesforce. Med vår populære Quick Start kan du være i gang på 2-4 uker!
Be om demo
Salesforce Sales Cloud

En komplett plattform for CRM

360-graders oversikt over dine kunder

Når kundeinformasjonen til din bedrift er samlet på ett sted, kan dere jobbe effektivt, ta datadrevne beslutninger og bygge langvarige relasjoner med deres kunder.

Vinn flere salg

Fokuser på de beste salgsmulighetene og samle alle kundeinteraksjoner på ett og samme kontaktkort. Med Sales Cloud får din bedrift en komplett oversikt over deres salgsprosess, pipeline og eksisterende kunder.

Automatiserte prosesser & AI

Med intelligente arbeidsflyter og automatisering kan salgsteamet jobbe mer effektivt og bruke tiden sin på de riktige oppgavene.

Skybasert løsning

Med Salesforces skybaserte løsning kan dere enkelt få tilgang til alle salgs- og
kundeinformasjon uansett hvor dere er, og også oppdatere mens dere er på
farten via mobilen.

Sporing og analyse

Visualiser og analyser salget deres i sanntid med Salesforces kraftige verktøy for rapporter og dashbord.

Integrasjoner og apper

Begynn med vår startpakke og la plattformen vokse sammen med bedriften! Dere kan enkelt legge til flere funksjoner, legge til tredjepartsapper og integrere med bedriftens andre systemer og verktøy.

Les mer om Sales Cloud

Våre tjenester innen Sales Cloud

Axenon har et dedikert team med eksperter på Salesforce-plattformen. Vi har betydelig erfaring med å hjelpe bedrifter med å definere og utvikle sine salgsprosesser. Vi kan bistå dere med alt fra implementering av plattformen til optimalisering og strategi.
2 - 4 uker
Quick Start
Få raskest mulig verdi av investeringen ved hjelp av Axenon CRM Beste Praksiss løsningen. Alt din bedrift trenger for å komme i gang med Salesforce Sales Cloud.
Oppstartsmøte
Salgsprosess
Konfigurasjon
Datamigrering
Akseptansetest
Opplæring
Opsjon: Oppstartstøtte
CRM Beste Praksis
2+ måneder
Custom Project 249
/yr
Vi leverer Salesforce Sales Cloud iht. vår veletablerte leveransemetodikk hvor deres målsetninger og suksesskriterier er styrende for leveransen.
Analyse & Strategi
Design Workshop
Løsningsdesign
Konfigurasjon og utvikling
Akseptansetest
Opplæring
Oppstartstøtte
Axenon Leveransemetodikk
Løpende
Drift & Support 499
/yr
Har du allerede Salesforce Sales Cloud? Vi tilbyr løpende drifts- og support tjenester, videreutvikling, tilpasninger og dedikerte ressurser.
Helsesjekk
Driftstjenester
Support
Release Readiness
Beste praksis
Integrasjoner
Opplæring
Axenon Leveransemetodikk

Kontakt oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.