Efecte

Efecte Service Management Platform er et smidig, pålitelig og fremtidsrettet Service Management-system. Efecte er det første systemet som har blitt sertifisert for alle de 19 sertifiserbare ITIL 4-praksisene, og det leveres som en skybasert løsning med en oppetidsgaranti på 99,9%. Med over 20 års erfaring på markedet og kontinuerlig videreutvikling, har Efecte oppnådd betydelige markedsandeler i både privat og offentlig sektor over hele Europa.
Kontakt oss

Efecte Service Management Platform

Om Efecte Service Management Platform

Efecte Service Management Enterprise-tjenesten produseres av Efecte, med hovedkontor i Finland, og har avdelinger og partnere i de fleste europeiske land. Som børsnotert selskap vokser Efecte kontinuerlig og har en visjon om å være den ledende europeiske produsenten av Service Management-systemer, og dermed være et attraktivt europeisk alternativ til de store globale aktørene.
Les mer

Et fleksibelt system

Efecte er svært fleksibelt og kan tilpasses til de mest avanserte behovene uten behov for koding. Samtidig leveres systemet med ferdigkonfigurerte løsninger basert på erfaring og tilpasset nordiske forhold. Dette gjør at Efecte kan tas i bruk raskt og effektivt for en rekke bruksområder, inkludert forvaltning av IT-tjenester, HR-tjenester og mange andre tjenesteområder. Med Efecte er veien kort fra anskaffelse til faktisk nytte, samtidig som man har mulighet til å optimalisere og automatisere ytterligere når man er klar for det.

Kunstig intelligens for Service Management

Efecte er en pioner innen utviklingen av ny teknologi som er både fornuftig og nyttig. Effie AI er Efectes vennlige digitale assistent som bruker innovativ NLP (naturlig språkprosessering) og generativ AI for AI-assistert Service Management. Med bruk av sikre AI-teknologier hjelper Effie AI både saksbehandlere og sluttbrukere med å øke produktiviteten og forbedre arbeidsdagen.

For mer informasjon om Effie AI trykk her.

Efecte – en markedsleder for ESM

Den beste løsningen for ethvert behov er løsningen som blir godt likt, og godt brukt. Efecte er godt likt.
Efecte har blitt anerkjent som en markedsleder for Enterprise Service Management-verktøy av Research in Action (RIA) i deres VENDOR SELECTION MATRIX™ studie for DACH Enterprises i 2023. Deltakere i undersøkelsen rangerte Efecte på førsteplass både når det gjelder kundetilfredshet, verdi for pengene, og som det systemet de ville anbefale til andre.

Kontakt oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.