BMC FootPrints

Axenon er BMC FootPrints partner. Vi har levert BMC FootPrints-løsninger siden 2006. Allerede i 2007 introduserte vi konseptet «Consolidated Service Desk» i det nordiske markedet. Siden den gang har vi konsolidert og automatisert en rekke arbeidsprosesser innen flere virksomhetsområder.
Kontakt oss

BMC FootPrints

For mer informasjon om BMC FootPrints les nedenfor eller trykk her.

Om BmC FootPrints

BMC FootPrints er et IT Service Management-system designet med fokus på hvordan mennesker bruker teknologi. Systemet er ITIL-verifisert for 6 prosesser og leveres som en On-Premises-løsning, installert på kundens servere.
Les mer

Konseptet Consolidated Service Desk

Axenon har vært partner med BMC FootPrints siden 2006 og har vært med på å levere løsninger til en rekke kunder. Allerede i 2007 introduserte vi konseptet ``Consolidated Service Desk`` i det nordiske markedet, og siden den gang har vi hjulpet kunder med å konsolidere og automatisere en rekke arbeidsprosesser innen ulike virksomhetsområder.
Selv om hovedbruksområdet for BMC FootPrints er IT Service Management, har flertallet av kundene våre utvidet bruken til å omfatte struktur- og prosessestøtte utenfor IT. Dette viser den brede anvendeligheten og fleksibiliteten til systemet.

Kontakt oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.