Siden oppstarten i 1999 har Inlead, med base i Sandnes, levert forretningsløsninger innen markedsføring, salg og service, med spesialisering innen det skybaserte CRM-systemet Salesforce. Oppkjøpet styrker NoAs posisjon som det ledende nordiske byrånettverket innen data, teknologi og kreativitet.

“En ting er å vinne nye kunder, en annen ting er å beholde de mest lønnsomme kundene over tid. Der ser vi at miljøer som Inlead og deres verktøy som bl.a. Salesforce ofte er nøkkelen til suksess. Dette oppkjøpet markerer samtidig starten på NoAs tilstedeværelse på Vestlandet, og gir oss mulighet for å tilby kunder flere av våre tjenester i denne regionen,” sier Thomas Høgebøl, grunnlegger og styreformann i NoA.

Inleads grunnleggere, Per Magne Espedal og Per Eric Johansen, ser også frem til å bli en del av NoA:

“Vi ser frem til å bli en del av den skapende kraft som NoA representerer. Ved å bli en del av NoA-familien får vi enda større slagkraft innenfor våre satsningsområder, samtidig som vi kan tilby våre eksisterende og nye kunder et bredere spekter av tjenester innen strategi, kreativitet, data og teknologi. Inlead har bygget opp det som har blitt Vestlandets største kompetansesenter på Salesforce, og vil gjennom inntredelsen i NoA – og Axenon – bli en del av Nordens ledende Salesforce partner. Dette vil uten tvil komme våre kunder og ansatte til gode, og vi ser frem til å bistå gamle og nye kunder med å realisere kundedreven vekst sammen med resten av NoA.”

“Det gleder meg å kunne ønske Inlead velkommen til NoA. De er ikke bare hyggelige mennesker som passer godt inn i NoA-kulturen, men også meget dyktige fagfolk. Deres høye faglige nivå passer perfekt inn i NoA, og vi ser frem til å utvide vår kompetanse innen CRM og Salesforce i Norden sammen med dem – til fordel for vekst og lønnsomhet hos kundene våre,” sier Mikael Jørgensen, Group CEO i NoA.

Inlead blir en del av NoA-byrået og Salesforce-ekspertene Axenon, som i dag har sitt hovedkontor i Stockholm.

Kjøpesummen vil ikke bli offentliggjort.

Pressekontakt: Eirik Johansen, eirik.johansen@thenorthalliance.com, +47 986 03 085


OM NOA

NoA er det ledende nordisk byrånettverket innen kreativitet og teknologi, spesialisert i å skape kundedrevet vekst. NoA ble grunnlagt i 2014 og har rundt 1 250 ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Polen. NoA består av følgende selskaper: &Co., Åkestam Holst, Anorak, Bob the Robot, North Kingdom, NoA Health, Bold, NoA Elevate, NoA Consulting, NoA Ignite, DK&A, Unfold, NoA Connect, Axenon, Scienta, Agitec, Bluebird, App Shack og nå Inlead.

OM INLEAD

Inlead leverer forretningsløsninger innen markedsføring, salg og service. Selskapet ble etablert i 1999 og består av erfarne konsulenter med lang fartstid innen digitalisering av forretningsprosesser. Selskapet er lokalisert i Sandnes, men våre kunder er å finne over hele landet og vi bistår et bredt spekter av bransjer. Hovedmarkedet er Norge, men vi har også kunder i de øvrige Nordiske land.