Nilex Service Platform


Nilex Service Platform er en moderne, brukervennlig og fremtidsrettet Service Management-løsning som har vært på markedet i over 20 år og fortsetter å utvikle seg kontinuerlig. Systemet er ITIL-verifisert og støtter GDPR, og har oppnådd betydelige markedsandeler, spesielt i Skandinavia.
Kontakt oss

Nilex Service Platform

Om Nilex Service Platform

Nilex Service Platform produseres av Nilex AB i Helsingborg, med to salgskontorer i Sverige og partnere i 10 land, og selskapet opplever kontinuerlig vekst. Med 40% av de største kommunene i Norge som kunder, samt en betydelig tilstedeværelse i Sverige og Danmark, har Nilex et sterkt fotfeste i regionen.
Les mer

Brukervennlighet som suksessfaktor

Nilex Service Platform har oppnådd suksess på grunn av sin enkelhet og brukervennlighet. Løsningen oppleves intuitiv og enkel å bruke, samtidig som den tilbyr avanserte funksjoner som kan tilpasses organisasjonens spesifikke behov. Dette gjør at Nilex Service Platform blir godt adoptert og gir stor verdi for kundene.

Funksjonsrik og tilpasningsdyktig

Nilex Service Platform er et svært funksjonsrikt, fleksibelt og tilpasningsdyktig system som kan skreddersys gjennom konfigurasjon i et grafisk grensesnitt. Kundene kan utvide bruken og videreutvikle løsningen etter behov og modenhet. Enten det er behov for selvforvaltning eller ekstern støtte og videreutvikling, tilbyr Nilex erfaring og kunnskap for å møte kundens behov.

Enterprise Service Management

Nilex Service Platform er ikke begrenset til IT-sektoren, men er laget for hele organisasjonen for å håndtere ulike typer henvendelser og prosesser. Med støtte for IT, HR og andre seksjoner, muliggjør Nilex Service Platform samordning av flere tjenester levert av ulike avdelinger i en felles Enterprise-løsning. Dette gir hver avdeling sin egen løsning, og muliggjør effektiv serviceleveranse på tvers av organisasjonen.

Kontakt oss

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg.